x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vestea momentului de la CNAIR: Când se redeschide circulația pe Valea Oltului

Vestea momentului de la CNAIR: Când se redeschide circulația pe Valea Oltului

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2024   •   22:56
Vestea momentului de la CNAIR: Când se redeschide circulația pe Valea Oltului

De luni se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boița - Lazaret, iar circulația va fi redeschisă pe 9 august, a anunțat sâmbătă CNAIR.

Potrivit companiei, acesta este al patrulea weekend în care se desfășoară lucrări pe versant.

„De luni se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boița - Lazaret. Antreprenorul turc a muncit într-un ritm susținut, ceea ce permite redeschiderea circulației pe data de 9 august, așa cum s-a stabilit de la început”, a transmis sâmbătă seara pe Facebook CNAIR.

Conform companiei, constructorul continuă execuția lucrărilor de stabilizare a drumurilor tehnologice și de curățare a versantului, iar în operațiuni sunt implicate și utilaje grele, astfel că se menține în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor și maselor de pămant pe timpul zilei. Echipele care se ocupă de siguranța circulației sunt la rândul lor mobilizate pentru a interveni urgent dacă situația o impune.

CNAIR reamintește că pe DN7 (sectorul Boița - Lazaret) circulația se desfășoară între orele 20.00 - 6.00 pentru toți participanții la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 - 8.00 și 16.30 - 17.00, doar pentru riverani. Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: valea oltului circulaţie redeschisă