x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valeriu Gheorghiță: În ultimele 72 de ore s-au vaccinat peste 365.000 persoane

Valeriu Gheorghiță: În ultimele 72 de ore s-au vaccinat peste 365.000 persoane

25 Oct 2021   •   08:00
Valeriu Gheorghiță: În ultimele 72 de ore s-au vaccinat peste 365.000 persoane

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a anunțat, ieri, că în ultimele 72 de ore în România s-au vaccinat peste 365.000 persoane. România nu este mai prejos de alte țări, susține Gheorghiță.

Președintele CNCAV a mai spus că mai mult de 260.000 au primit prima doză.

Numeroși români s-au vaccinat la centrele deschise în București în cadrul campaniei Maratonul de vaccinare pentru viață/

„Azi la ora 19.00, peste 30.500 de persoane erau vaccinate împotriva COVID-19 în cele 6 centre angrenate în "Maratonul de vaccinare pentru viață" din Municipiul București! Mulțumesc pe aceasta cale întregului personal medico-sanitar implicat în procesul de vaccinare. Mulțumesc tuturor românilor care au ales să se vaccineze și îi încurajez și pe cei de acasă sa facă un pas în față și să fie alături de noi în lupta cu acest virus care a luat prea multe vieți”, a declarat, ieri, Valeriu Gheorghiță.

Medicul Gheorghiță mai anunță că treptat va crește capacitatea de vaccinare în toată țara.

„De aceea, am propus ca până la finalul acestui an să organizăm, la fiecare sfârșit de săptămână, un astfel de maraton de vaccinare în București și lansez provocarea pentru toate marile orașe din țară! România nu este mai prejos de alte țări!”, este concluzia lui Valeriu Gheorghiță.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiţă