x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vanghelie: Nu-l simpatizez pe Becali, dar nu este normal ce i s-a întâmplat

Vanghelie: Nu-l simpatizez pe Becali, dar nu este normal ce i s-a întâmplat

08 Apr 2009   •   00:00

Preşedintele organizaţiei Bucureşti a Partidului Social Democrat (PSD), Marian Vanghelie, a declarat astăzi că, deşi nu-l simpatizează pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu este de acord cu arestarea sa pentru 29 de zile, scrie Agerpres.

Vanghelie a susţinut că arestarea lui Gigi Becali 'reprezintă un precedent periculos creat chiar de preşedintele Traian Băsescu'.

'Pe Gigi Becali nu-l simpatizez, dar nu este normal ce i s-a întâmplat. Trebuie să avem pe viitor o viziune exactă că lucrurile astea nu sunt stabile, nu dau bine nici pe interior, nici din afară. Poate a greşit pe formula pe care a pus-o în practică, dar nu cred că trebuie să venim cu 30 de inşi acasă, să speriem familia, nu cred că trebuie să creăm un precedent periculos, e un precedent pe care l-a creat preşedintele Traian Băsescu, asta e linia pe care o duce pentru România', a afirmat Marian Vanghelie.

Magistraţii Judecătoriei sectorului 1 au emis, săptămâna trecută, un mandat de arestare pe numele lui Gigi Becali, pentru o perioadă de 29 de zile. Alături de omul de afaceri au mai fost arestaţi preventiv patru bodyguarzi ai acestuia: Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Cel de-al cincilea bodyguard, reţinut de procurori, Marius Geavela, a primit interdicţie de a părăsi localitatea. Gigi Becali şi oamenii lui sunt acuzaţi că au sechestrat trei persoane care i-ar fi furat un autoturism de lux. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator