x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Becali: "Gigi nu are nici o problemă, nu e un moment greu"

Victor Becali: "Gigi nu are nici o problemă, nu e un moment greu"

02 Apr 2009   •   00:00

"Gigi nu trece prin niciun moment greu. Este o problema cu masina, ca i s-a furat masina. Pana la urma si-a recuperat-o, i-a prins pe hotii aia, si-au recunoscut fapta. Gigi nu i-a reclamat la politie, dupa care ei au cerut o suma de bani ca sa nu depuna reclamatie.

Nu invinuiesc organele de politie pentru ca isi fac treaba la un ordin de perchezitie pentru care ei sunt doar executanti. Sigur ca legea trebuie respectata, dar sa ne punem in situatia lui Gigi cand i s-a furat masina si sti si cine ti-a luat-o. Politia este executantul unui ordin judecatoresc si nu fac nimic mai mult si ne cred ca oamenilor le face placere sa vina la 7 dimineata.

S-au trezit copii, mama lui Gigi este speriata, nu se poate asa ceva! Ca si in cazul lui Piturca, nu cred ca s-a procedat corect. Pedeapsa trebuie sa fie aceeasi pentru toata lumea insa tratamentul trebuie sa difere. Gigi vorbeste ceeace ii trece prin cap si sigur ca asta deranjeaza. Nu putem spune ca oamenii astaia fac un abuz, tot ce fac acum este perfect legal", a spus Victor Becali la GSPTV
gsp.ro

×
Subiecte în articol: observator gigi