x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta a primit "Crucea Transilvană", cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului

Victor Ponta a primit "Crucea Transilvană", cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului

06 Dec 2013   •   13:28
Victor Ponta a primit "Crucea Transilvană", cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului

Premierul Victor Ponta a primit, vineri, din partea Mitropolitului Clujului, IPS Andrei, "Crucea Transilvană", cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului, pentru sprijinul acordat de Guvern la construirea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca.

Ponta a sosit, vineri, în jurul orei 11.30, la Campusul Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca, pentru ceremonia de inaugurare a proiectului Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului.

Premierul a venit însoţit de vicepreşedinţii PSD Ilie Sârbu şi Ioan Rus, fiind întâmpinat de către prefectul Ioan Gheorghe Vuşcan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi parlamentari PSD de Cluj.

Victor Ponta a asistat la slujba de Liturghie oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei, în capela Facultăţii de Teologie Ortodoxă, potrivit Mediafax. La finalul slujbei, Victor Ponta a primit din partea IPS Andrei cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului, "Crucea Transilvană" pentru sprijinul acordat de Guvern la construirea campusului, care este inaugurat de către premier.

×