x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Iohannis: Clasa politică din România a dovedit maturitate democratică

VIDEO Iohannis: Clasa politică din România a dovedit maturitate democratică

12 Ian 2022   •   12:50
VIDEO Iohannis: Clasa politică din România a dovedit maturitate democratică
Sursa foto: Hepta

Guvernul trebuie să îndeplinească aşteptările cetăţenilor care doresc soluţii concrete pentru efectele produse de pandemia de COVID-19 şi de criza energetică, pentru implementarea deplină a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, precum şi pentru asigurarea bunăstării şi securităţii, a spus, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis,

Seful statului  a mentionat că, la finalul anului trecut, clasa politică din România a dovedit "maturitate democratică" şi a fost constituită o coaliţie "solidă".

"La finalul anului trecut, clasa politică din România a dovedit maturitate democratică. Printr-un proces care nu a fost deloc uşor, dar care este firesc în orice democraţie a fost constituită o coaliţie solidă în Parlamentul României. Ca rezultat a fost instalat un Guvern care trebuie să asigure stabilitatea ţării şi să conducă societatea românească spre o nouă etapă de modernizare. 

 

"Acest Guvern trebuie să îndeplinească aşteptările cetăţenilor care doresc soluţii concrete pentru a gestiona efectele produse de pandemie, de criza energetică, pentru implementarea deplină a PNRR, care reprezintă un obiectiv de prioritate zero, precum şi pentru asigurarea bunăstării şi securităţii ţării noastre şi cetăţenilor săi în sens larg", a declarat şeful statului, la Palatul Cotroceni, la întâlnirea anuală cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi la Bucureşti. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis