x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Video - Mircea Badea despre "Gardianul luminii" din Pufeşti

Video - Mircea Badea despre "Gardianul luminii" din Pufeşti

01 Iul 2008   •   00:00

O relatare despre cum trăirea în România se străduieşte, beneficiiind de aportul nemijlocit al "oamenilor legii", inspiratori de siguranţă şi încredere, să ne ocupe tot timpul.



O relatare despre cum trăirea în România se străduieşte, beneficiiind de aportul nemijlocit al "oamenilor legii", inspiratori de siguranţă şi încredere, să ne ocupe tot timpul.

Liliana Teodorescu (şofer "indisciplinat"): "Am asteptat vreo 40 de minute completarea procesului-verbal. Cei doi politisti au refuzat sa-si decline identitatea si m-au agesat verbal ca am dat flash-uri si ca am fost înregistrata de radar cu o viteza de 67 de km/ora. I-am rugat sa-mi arate si mie imaginile, dar au început sa rada, spunându-mi ca nu tin fitele de Bucuresti, apoi i-am rugat sa-mi arate în Codul Rutier articolele referitoare la interzicerea proiectoarelor de ceata, pe timp de zi, fapt care i-a enervat si au început sa ma ironizeze. Vazând starea evidenta de "euforie” cel putin a unuia dintre ei, l-am sunat pe un prieten, care este operator la o televiziune centrala si care venea în spatele meu sa opreasca si sa-i filmeze. Abia dupa ce l-au vazut s-au legitimat si astfel am aflat cum se numesc. Din acel moment s-au retras în propria masina si au început sa dea telefoane foarte precipitati”.

Claudiu Antonescu (avocat): "În tarile cu experienta democratica si cu valori în clasa politica, un asemenea comportament se lasa cu eliberarea din functie a celor doi agenti în culpa si cu o demisie de onoare a sefului lor direct, însa pe aici, unde politistii lipsesc acolo unde e nevoie de ei, dar apar ca ciupercile la spaga, unde sefii lor au averi fabuloase obtinute din permise de conducere obtinute ilicit, nu prea se respecta nici legea penala, nici cea a bunului-simt”. Eu îi sfatuiesc pe toti cei care contesta un proces-verbal sa-i actioneze pe cei care comit abuzuri în instanta!”

  • articol  publicat de Gardianul (1 iulie 2008)


×
Subiecte în articol: observator