x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caz șocant! O pacientă aflată în ambulanță, agresată sexual de un angajat SMURD

Caz șocant! O pacientă aflată în ambulanță, agresată sexual de un angajat SMURD

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2023   •   13:20
Caz șocant! O pacientă aflată în ambulanță, agresată sexual de un angajat SMURD

O pacientă aflată într-o ambulanță a fost agresată sexual de un angajat SMURD. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a profitat de faptul că victima se afla „în imposibilitatea de a-și exprima voința”. Incidentul s-a produs în București.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, militar activ, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală şi alterarea integrităţii datelor informatice. Bărbatul a fost reținut joi, dar agresiunea sexuală a avut loc în luna iunie.

„S-a reținut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința și a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală”, a anunțat DIICOT.

După agresiune, bărbatul a încercat să șteargă dovezile.

„Pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a șters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii și disponibilității acestora”, a mai anunțat DIICOT.

Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar București a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: viol ambulanta