x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vlad Voiculescu spune că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate

Vlad Voiculescu spune că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate

16 Apr 2021   •   11:13
Vlad Voiculescu spune că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate
Sursa foto: Lucian Alecu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că există diferențe fundamentale între decesele reale și cele raportate.

„Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, a spus Vlad Voiculescu.

Rugat să dea detalii despre aceste diferențe de raportare, Vlad Voiculescu a precizat că „există o diferență, există indicii, între decesele raportate pe o anumită platformă și datele pe care erau raportate Ministerului Sănătății”.

Mai mult, Vlad Voiculescu l-a rugat pe Cîțu să se ocupe de situația Unifarm.

„A primit prin ordonanță de urgență anul trecut 1,2 miliarde. Este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranță. Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales cele legate direct de partidul care îl susține pe domnul premier și sunt direct legate de ceea ce s-a întâmplat în guvernarea anului trecut”, a mai spus fostul ministru al Sănătății.

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu decese covid