x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrăjitoare pentru toată lumea

Vrăjitoare pentru toată lumea

de Diana Scarlat    |    01 Noi 2009   •   00:00
Vrăjitoare pentru toată lumea

Cele mai urâte personaje din poveşti, monştri hidoşi, insecte uriaşe şi costume haioase au invadat sâmbătă magazinele din cadrul Vitantis Shopping Center. Prilej de distracţie pentru toată lumea, "Halloween Fever" a fost în primul rând pe placul copiilor, chiar dacă sărbătoarea nu are nimic în comun cu tradiţiile românilor.



Cumpărătorilor ajunşi sâmbătă la Vitantis Shopping Center li s-a ghicit în cravată, li s-a prezis viitorul, li s-au dăruit bomboane şi multă voie bună, într-o zi care pentru alţii are semnificaţii profunde, iar pentru noi poate fi un prilej în plus de a uita grijile cotidiene. Surpriza evenimentului a fost un "flash mob" care-a trezit "din morţi" 60 de personaje din videoclipul "Thriller" al lui Michael Jackson. De la ora 12.00, până la ora 20.00, toţi vizitatorii Vitantis Shopping Center s-au putut bucura de scenetele "teatru în teatru" de umor negru, realizate de o trupă de actori cunoscuţi, intrând în atmosfera fantastică a poveştilor de Halloween. Au fost întâmpinaţi la petrecere de Dracula, de Eduard the Vampire, de multe vrajitoare vesele şi alte personaje.   

ARTIŞTI.
Iubitorii designului vestimentar au fost invitaţi la o prezentare de modă inedită, în ton cu sărbătoarea de Halloween, prezentată de absolvenţii Institutului de Arte Plastice Alexandra Vulpe, Antoaneta Tica, Adriana Tănăsache şi Anca Caproş. Alături de creaţiile artistelor au fost prezentate şi ultimele tendinţe în moda toamnă-iarnă 2009-2010, din cadrul colecţiei Vitantis "Dare to be Dark". Seara s-a încheiat cu un bal mascat, pentru care toţi vizitatorii Vitantis Shopping Center au primit costumaţii din partea organizatorilor, apoi au fost invitaţi la dans de "ţigănci" şi de către dansatori profesionişti. De asemenea, toţi vizitatorii care au făcut cumpărături de 200 RON în Carrefour Vitantis, Technomarket sau Mobila Bontas sau 25 de RON în galeria de magazine şi-au putut încerca soarta, jucând la "Roata Câştigurilor", pentru premii de 25, 50, 75, 100 şi 400 de lei.  
    
 

×
Subiecte în articol: observator