x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică A fost trecut în rezervă șeful Statului Major al Forţelor Navale

A fost trecut în rezervă șeful Statului Major al Forţelor Navale

15 Iun 2020   •   19:54
A fost trecut în rezervă șeful Statului Major al Forţelor Navale

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea în rezervă a șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul cu trei stele Alexandru Mîrșu, începând cu data de 30 iunie.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind trecerea în rezervă a viceamiralului cu trei stele Mîrşu Alexandru din Ministerul Apărării Naționale – la data de 30 iunie 2020.

Prin ordinul ministrului Apărării Naționale, la data de 18 decembrie 2013, Alexandru Mîrșu a fost numit șeful Statului Major al Forțelor Navale.

De asemenea, șeful statului a mai semnat decretele privind eliberarea din funcția de judecător cu gard profesional de curte de apel la Tribunalul Buzău a lui Aurel Pușcă – pensionare, la data de 20 iunie 2020, din funcția de judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Arad a lui Claudiu Șianțiu – pensionare, la data de 1 iulie 2020, precum și decretul privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a lui Răzvan-Alexandru Constandache – pensionare, la data de 1 iulie 2020.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis