x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aberatii fiscale: TAXA RADIO-TV PENTRU CAVOURI și SERELE DE LEGUME SAU FLORI!

Aberatii fiscale: TAXA RADIO-TV PENTRU CAVOURI și SERELE DE LEGUME SAU FLORI!

de Dan Constantin    |    28 Dec 2016   •   14:57
Aberatii fiscale: TAXA RADIO-TV PENTRU CAVOURI și SERELE DE LEGUME SAU FLORI!
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Dezbaterile la eliminarea a 102 taxe, lege promovată de Liviu Dragnea retrimisă la Parlament de Președintele Iohannis a adus în atenție aberații în materie fiscală.

Olguța Vasilescu a susținut că eliminarea taxei radio-tv, aflată între cele 102 taxe este plătită și în situații aberante. Cavourile legate la o sursa electrică sau serele sunt obligate sa platească această taxă.Vasilescu a relevat că opozitia la lege, care s-a concentrat pe taxa radio-tv, are un mobil în comisioanele de 3,9 miliarde lei(circa 1 miliard dolari la nivel 2016) pe care le încasează companiile aflate pe circuitul de încasare a taxei respective.

A fost și o premieră în Parlament :lidera interimară a PNL, Raluca Turcan, a cerut INTERVENȚIA DNA PENTRU A VERIFICA GESTIUNEA RADIOULUI ȘI TELEVIZIUNII PUBLICE! 

 Parlamentul a votat legea, Presedintele Iohannis fiind obligat sa o promulge în termen de 10 zile, nemaivând cale de atac. Curtea Constituțională nu a gasit elemente de neconstitutionalitate la Legea celor 102 taxe. 

×