x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase, interzis de Radu Berceanu

Adrian Năstase, interzis de Radu Berceanu

de Lavinia Dimancea    |    02 Iul 2009   •   00:00
Adrian Năstase, interzis de Radu Berceanu
Sursa foto: Raul Ştef/Intact Images

Pesedistul Adrian Năstase nu a fost lăsat ieri să viziteze şantierul Autostrăzii Transilvania, fostul premier fiind împiedicat să vadă lucrările de un angajat al companiei Bechtel.



"Poate se construieşte aici o uzină nucleară şi noi nu ştim. Mi se pare incalificabil. Cei care au dat instrucţiunile sunt ministrul Radu Berceanu şi cei de la CNADNR, iar cei de la Bechtel nu au avut ce să facă", a acuzat Adrian Năstase.

"Mi se pare inamical şi incorect din punct de vedere politic ceea ce a făcut Radu Berceanu, sunt convins că la instrucţiunile primului-ministru Traian Băsescu", a adăugat social-democratul, precizând că a sunat la cabinetul minis­trului pentru a cere lămuriri, dar nu a fost resunat, asta după ce, cu o zi în urmă, PSD îi ceruse să oprească acest "abuz".

Legat de lucrările propriu-zise, fostul premier a reclamat că în cinci ani s-a realizat numai 10% din ceea ce era preconizat şi a arătat că firma Bechtel a fost prinsă la mijloc în "meciurile politice stupide" din România. "Ei nu au ce să facă. Dacă Radu Berceanu le-a interzis să primească pe şantier o delegaţie care are în componenţă parlamentari şi reprezentanţii unui partener de guvernare, aşa ajungem să construim aceste feude guvernamentale", a conchis Adrian Năstase.

×
Subiecte în articol: politic