x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Am votat cu gândul la o Capitală cu şcoli şi spitale moderne, cu problema traficului rezolvată

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Am votat cu gândul la o Capitală cu şcoli şi spitale moderne, cu problema traficului rezolvată

05 Iun 2016   •   13:30
ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Am votat cu gândul la o Capitală cu şcoli şi spitale moderne, cu problema traficului rezolvată
Sursa foto: Foto: Diana Oros

Gabriela Firea, candidatul Alianţei PSD+UNPR la funcţia de primar general al Capitalei, a votat duminică la Colegiul "Tudor Vianu", mărturisind, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că a avut emoţii mari, în ciuda faptului că s-a obişnuit cu transmisiile în direct de-a lungul anilor.

"Am votat cu speranţa că bucureştenii şi familiile lor vor avea o viaţă mai bună. Cu toţii ne dorim acest lucru, cu toţii am sperat de fiecare dată că se vor întâmpla lucruri frumoase în Capitală şi în România. Avem de această dată, poate, o şansă în plus, pentru că toţi suntem mai maturi, din toate punctele de vedere. Am votat cu gândul la o Capitală cu şcoli şi spitale moderne, cu problema traficului rezolvată într-un timp rezonabil, nu într-o perioadă foarte lungă de timp", a spus Gabriela Firea.

Ea a adăugat că bucureştenii se află la capătul unei "perioade foarte agitate, o perioadă tulbure". Firea a apreciat că decizia sa de a-şi folosi "întreaga energie şi tot timpul" avute la dispoziţie pentru a-şi prezenta bucureştenilor proiectele a fost una corectă.

"M-am gândit la copii, la locuri de joacă, la parcuri; m-am gândit la tineri, la locuri de muncă, la investitorii care o să vină în Bucureşti, să fie trataţi cu respect, atât investitorii români, cât şi cei europeni, dar şi cei americani, să găsească un mediu concurenţial adecvat. Am votat cu gândul la adulţi, la persoanele care sunt în activitate şi petrec foarte mult timp în trafic, spre serviciu, spre şcolile copiilor. Am votat cu gândul la seniorii noştri, la bunicii noştri, care merită o viaţă mai bună. (...) Sunt pregătită să lupt pentru bucureşteni, pentru intenţiile noastre bune exprimate în aceste zile", a spus ea.

CLICK PE POZA, PENTRU GALERIE FOTO


Foto: Diana Oros


De asemenea, Gabriela Firea i-a îndemnat pe cetăţeni să voteze precizând că ea şi-a exprimat opţiunea electorală la fiecare scrutin.


"Acum suntem la alegeri locale, cu alte cuvinte alegem gospodarii oraşelor, nu suntem la alegeri parlamentare, unde votăm pentru Parlament, pentru constituirea unui nou guvern. În rest, fiecare cum consideră şi cum apreciază că s-au prezentat candidaţii din întreaga ţară în această perioadă: cu onestitate, bună credinţă. De asemenea, cu proiecte concrete pentru locuitorii tuturor oraşelor", a spus Firea.

Ea a venit însoţită la urne de Dan Tudorache, candidatul Alianţei la funcţia de primar al sectorului 1.

După ce a votat, candidata a dat mâna cu toţi membrii secţiei de votare. Ea a precizat că va merge şi în alte sectoare, pentru "a lua pulsul" şi şi-a exprimat speranţa că va fi "o zi bună pentru bucureşteni, în primul rând".

Sursa: AGERPRES

×