x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALEGERI LOCALE 2016. O nouă demisie în PNL, după eşecul din Bucureşti

ALEGERI LOCALE 2016. O nouă demisie în PNL, după eşecul din Bucureşti

06 Iun 2016   •   17:06
ALEGERI LOCALE 2016. O nouă demisie în PNL, după eşecul din Bucureşti

Alianţa PSD+UNPR a obţinut la Primăria Capitalei 43,56% din totalul voturilor exprimate la alegerile locale de duminică, urmată de USB - cu 29,05%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 95 de secţii din cele 1.252 existente în Bucureşti. PNL se clasează pe locul al treilea cu 10,74%, urmat de PMP - 6,36% şi ALDE - 2,93%.

În urma acestui scor,  Dan Cristian Popescu, cel care a candidat la alegerile locale pentru fotoliul de primar al sectorului 2, anunţă că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2.


''Le mulţumesc membrilor de partid oneşti, sutelor de voluntari, cât şi celor aproximativ 25.000 de cetăţeni ai sectorului 2 care mi-au acordat încrederea la alegerile de ieri! Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamăgit pentru că nu am putut să fac mai mult, dar îi asigur că, într-o formă sau alta, voi continua lupta pentru transparenţă şi anti-corupţie şi blaturi în sectorul 2! Demisionez din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2'', a scris liberalul, luni, pe pagina sa de Facebook.

Şi Cătălin Predoiu a declarat, luni, tot din cauza rezultatelor de la alegerile locale, că a demisionat de la şefia organizaţiei PNL Bucureşti.

Acesta anunţase duminică, după prezentarea exit-poll-urilor care îl situau pe a treia poziţie la PMB, că, dacă se vor confirma aceste rezultate, îşi va depune mandatul de preşedinte al filialei PNL Bucureşti.

Sursa: AGERPRES

Dan Cristian Popescu / Facebook.com

 

 

×