x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: liberalii nu sunt interesaţi de schimbarea lui Geoană la Senat

Antonescu: liberalii nu sunt interesaţi de schimbarea lui Geoană la Senat

22 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că liberalii nu sunt interesaţi de subiectul preşedinţiei Senatului, precizând că înţelege din declaraţiile PSD că nu se pune problema schimbării lui Geoană şi că PDL încearcă să "înşface " singura poziţie din stat pe care nu o deţine.

Întrebat care este poziţia liberalilor, în condiţiile în care democrat-liberalii intenţionează să revendice funcţia de preşedinte al Senatului după ce Geoană a pierdut şefia PSD, Antonescu a precizat că PNL nu îşi pune această problemă, menţionând că Senatul are deja un preşedinte.

"Nu avem de ce să ne punem această problemă, Senatul are un preşedinte. Din câte am înţeles din declaraţiile oficiale şi ale lui Victor Ponta candidatul şi ale lui Victor Ponta preşedintele, şi ale celorlalţi oameni din conducerea PSD, nu se pune această problemă. Iar faptul că cei din PDL se gândesc să mai înşface ceva, de fapt singura poziţie din stat care nu le aparţine, e problema domniilor lor şi nu ne interesează", a spus Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: politic