x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anunț important despre plata alocațiilor pentru copii. Ministrul Muncii: Ultimele verificări, totul e în grafic

Anunț important despre plata alocațiilor pentru copii. Ministrul Muncii: Ultimele verificări, totul e în grafic

03 Sep 2020   •   08:07
Anunț important despre plata alocațiilor pentru copii. Ministrul Muncii: Ultimele verificări, totul e în grafic
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că alocațiile mărite vor plătite fără nicio zi de întârziere.

 

„Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații plățile se fac mai întâi pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

Ultimele verificări, totul e în grafic.

Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD - s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.

Cea mai bună armă împotriva PSD-ului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă îi facem să nu mai conteze.

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă!”, scrie Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru