x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Asociaţia "Colectiv pentru viitor" depune contestaţie împotriva candidaturii lui Piedone

Asociaţia "Colectiv pentru viitor" depune contestaţie împotriva candidaturii lui Piedone

15 Apr 2016   •   11:26
Asociaţia "Colectiv pentru viitor" depune contestaţie împotriva candidaturii lui Piedone

Preşedintele asociaţiei "Colectiv pentru viitor" a ajuns, vineri, la Judecătoria Sectorului 4 pentru a depune o contestaţie împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4.

"Am venit pentru a depune o contestaţie împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone. Nu mai suportăm să fim batjocoriţi şi minţiţi de autorităţi. Gestul lui este un act care ne lezează atât pe noi, cât mai ales memoria celor morti", a declarat Victor Dobre, supravieţuitor al incendiului de la Colectiv şi preşedinte al asociaţiei "Colectiv pentru viitor".

Victor Dobre a precizat că reprezintă aproximativ 40 de persoane.

"Noi ne facem datoria, am fost intrigaţi de gestul lui Piedone. Este vorba de respectul faţă de oameni şi faţă de viaţă", a adăugat  Victor Dobre.

La rândul ei, Asociaţia Colectiv GTG 3010 a anunţat, pe pagina de Facebook, că orice persoană poate depune contestaţie la Judecătorie împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, până cel târziu vineri, la ora 17.00, reprezentanţii asociaţiei spunând că, "cel puţin din punct de vedere moral, Piedone are partea sa de vină".

"Oricine poate depune contestaţie împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, cel târziu până mâine (vineri - n.r.), 15.04.2016, la ora 17 00, la Judecătoria Sectorului 4 (Str. Danielopol Gheorghe nr 2-4), în persoană sau de către rudele acestora, indiferent de sectorul aparţinător", au scris reprezentanţii asociaţiei, care au postat şi un model pentru contestaţia care poate fi depusă în instanţă.

Reprezentanţii Asociaţiei Colectiv GTG 3010 au mai spus că Piedone nu este singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat în Colectiv în 30 octombrie 2015, dar că, "cel puţin din punct de vedere moral, are partea sa de vină".

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, că şi-a depus candidatura ca independent pentru un nou mandat de edil al acestui sector.

Cristian Popescu Piedone a fost primar al Sectorului 4 din 2008 şi până la demisia din noiembrie 2015. 

Sursa: news.ro

×