x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aurelian Pavelescu: “Îl informez pe Traian Băsescu că înălţimea mea precisă este 1,75 şi în mod cert sunt mai înalt decât domnia sa”

Aurelian Pavelescu: “Îl informez pe Traian Băsescu că înălţimea mea precisă este 1,75 şi în mod cert sunt mai înalt decât domnia sa”

12 Mai 2008   •   00:00

Candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat că este mai înalt decât şeful statului, având 1,75 metri, şi i-a adus aminte acestuia că i-a fost avocat în dosarul Flota şi a făcut parte din grupul celor cinci colaboratori direcţi ai lui Traian B

Candidatul PNŢCD la Primăria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat că este mai înalt decât şeful statului, având 1,75 metri, şi i-a adus aminte acestuia că i-a fost avocat în dosarul Flota şi a făcut parte din grupul celor cinci colaboratori direcţi ai lui Traian Băsescu în campaniile din 2004.

 "Îl informez pe Traian Băsescu că înălţimea mea precisă este 1,75 şi în mod cert sunt mai înalt decât domnia sa, iar în ceea ce priveşte mărimea capului îi las pe alţii să aprecieze, la propriu şi la figurat. Îl compătimesc pe Traian Băsescu şi nu-i înţeleg ura viscerală împotriva mea, în condiţiile în care i-am fost avocat în dosarul Flota", a declarat Aurelian Pavelescu.

El a ţinut să mai precizeze că a făcut parte din grupul celor cinci colaboratori direcţi ai lui Traian Băsescu în campaniile acestuia din 2004.

 "Singura explicaţie e faptul că am refuzat să-l urmez în aventura politică autoritaristă şi nu am confundat prietenia dintre noi cu o relaţie şef-subaltern de tip interlop. Ura lui Traian Băsescu este cu atât mai mare cu cât am reuşit să rezist pe scena publică singur, chiar dacă m-a atacat permanent, direct şi prin interpuşi, încercând să mă marginalizeze", a mai spus Pavelescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ieşirea de la un restaurant unde s-a întâlnit cu Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă, că a discutat despre blaturile în campania electorală, apreciind că "cel mai odios blat" este cel făcut de liderii PSD Mircea Geoană şi Ion Iliescu.

Întrebat dacă blatul despre care a vorbit săptămâna trecut era la PSD, Băsescu a răspuns: "Şi la PSD, blatul este şi în zona întâlnirii dintre Guşă şi Hrebenciuc, blatul este şi în zona negocierilor pe care le poartă avocatul acela mic cu capul mare şi voce ridicată, Pavelescu îl cheamă dacă nu mă înşel, care încearcă să-şi asigure un post în negocierile cu Diaconescu, care nici măcar nu va intra în turul doi".

  • Mediafax
×
Subiecte în articol: basescu traian politic