x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Băluță și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4

Daniel Băluță și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2024   •   20:11
Daniel Băluță și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4
Sursa foto: FB Daniel Băluță

Daniel Băluță și-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4: „Alături de partenerii noștri de alianță, vom continua să ne ocupăm de proiectele strategice ale Bucureștiului”.

„Cu emoție, dar și cu încredere, mi-am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4! Mi-au fost alături si colegii care mă vor însoți în următorii patru ani și alături de care sunt convins că vom încheia cu succes proiectele pe care comunitatea noastră și le dorește, fie că vorbim de infrastructură, de sistemul de sănătate, de învățământ sau de siguranța familiilor noastre! Alături de partenerii noștri de alianță, vom continua să ne ocupăm de proiectele strategice ale Bucureștiului”, anunță Daniel Băluță.

El prezintă și principalele sale obiective.

„Vom continua să construim metrou – prelungirea liniei M2 până în comuna Berceni și extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul, vom reface din temelii Planșeul Unirii, vom încheia lucrările de construire la Maternitatea Sf. Ioan, la Spitalul de Chirurgie Dento-Alveolară și la Centrul de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei, din cadrul Institutului Marius Nasta. Și, nu în ultimul rând, vom continua să implementăm proiecte de importanță vitală pentru dezvoltarea Bucureștiului, cum ar fi construcția unui aeroport internațional în zona de Sud. Mulțumesc tuturor celor ce m-au sprijinit semnând listele de susținere a candidaturii mele! Sunt onorat și determinat să muncesc în continuare pentru comunitatea Sectorului 4”, încheie Băluță.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: baluta candidatura primar