x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu despre fuziunea PMP - UNPR: Nu exclud ca unele organizaţii să fie nemulţumite

Băsescu despre fuziunea PMP - UNPR: Nu exclud ca unele organizaţii să fie nemulţumite

12 Iul 2016   •   18:59
Băsescu despre fuziunea PMP - UNPR: Nu exclud ca unele organizaţii să fie nemulţumite

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat marţi că nu exclude posibilitatea ca unele organizaţii de la Partidul Mişcarea Populară sau de la Uniunea Naţională pentru Progresul României să fie nemulţumite de fuziunea celor două formaţiuni. 

"Eu nu exclud posibilitatea ca unele organizaţii să fie nemulţumite, de la noi sau de la UNPR. Nu suntem în poziţia să facem evaluări în momentul de faţă, dar ştim sigur că vom fi mai puternici după ce realizăm fuziunea. Nu va fi fuziune cu doi preşedinţi, cu copreşedinţi, va fi o fuziune care se votează miercuri şi se termină joi, săptămâna viitoare. Am stabilit partajare 50 - 50. Avem doi prim-vicepreşedinţi, vor veni şi doi prim-vicepreşedinţi de la UNPR, propuşi de UNPR, un preşedinte executiv care va fi omologul lui Eugen Tomac", a precizat Băsescu. 

Noul PMP va fi condus în continuare de Traian Băsescu ca preşedinte, iar liderul UNPR Valeriu Steriu va fi preşedinte executiv împreună cu Eugen Tomac. 

Întrebat dacă preşedintele de onoare al UNPR Gabriel Oprea va face parte din noul partid, Băsescu a spus că acesta "nu este membru al noului partid", iar după fuziune nu va mai exista UNPR. "Rămâne doar cu onoarea", a afirmat Băsescu despre Oprea. AGERPRES

×