x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, în lacrimi: "Vă mulţumesc că nu m-aţi dezamăgit"

Băsescu, în lacrimi: "Vă mulţumesc că nu m-aţi dezamăgit"

14 Mai 2011   •   11:31
Băsescu, în lacrimi: "Vă mulţumesc că nu m-aţi dezamăgit"
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul National

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis participanţilor la Convenţia Naţională a PDL, cu lacrimi în ochi şi cu vocea tremurândă, că le mulţumeşte tuturor şi lui Emil Boc pentru că nu l-au dezamăgit.

"Acum şase ani îi predam ştafeta lui Emil Boc. Vreau să îmi aduc aminte cu plăcere de acel moment. Vreau să vă mulţumesc că nu m-aţi dezamăgit. În ultimii doi aţi avut o guvernare grea. Unii spun că am ieşit din recesiune destul de târziu. Dar suntem una dintre ţările care au ieşit cu cele mai mici împrumuturi din recesiune", a spus şeful statului.

Traian Băsescu a afirmat că ştie că sunt opinii în PDL în favoarea reducerii ritmului reformelor, pentru a câştiga electoral, dar a atras atenţia că, dacă se vor opri, democrat-liberalii vor pierde şi le-a cerut să continue procesul de transformare a statului.

"Dacă vă opriţi, pierdeţi. Nu aveţi decât o soluţie: continuaţi! România are nevoie de ce aţi început să faceţi şi să terminaţi ce aţi început", a declarat Băsescu.

"Unii spun că am ieşit din recesiune destul de târziu. Poate. Dar am ieşit cu cele mai mici costuri, ceea ce înseamnă că ne-am creat condiţiile pentru o relansare economică solidă. Ştiu că sunt opinii în partid pentru o reducere a ritmului transformărilor, al reformelor, pentru a câştiga un electorat pe care vi se pare că nu-l mai aveţi. Eu vă spun un singur lucru: dacă vă opriţi, pierdeţi! În calitate de şef al statului, vă cer să continuaţi procesul de transformare a statului", le-a spus Traian Băsescu participanţilor la Convenţia Naţională a PDL.

"Acum, când ştim ce trebuie să facem, ar fi păcat să nu cotinuaţi, a continua înseamnă şi a avea tăria să priviţi la sondaje şi să spuneţi: mergem înainte. Românii au început să înţeleagă ce aţi făcut şi, mai mult decât atât, au început să înţeleagă că, înainte de a avea o Românie socială, trebuie să ai o Românie performantă. România nu mai suportă jumătăţi de măsură şi are nevoie de politicieni responsabili, care să ducă lucrurile până la capăt. Dacă vă opriţi, n-aveţi nicio şansă să câştigaţi alegerile din 2012", a adăugat Traian Băsescu. (V.M.)

×
Subiecte în articol: basescu PDL