x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga o invită pe Udrea la discuţii - a anunţat Stolojan

Blaga o invită pe Udrea la discuţii - a anunţat Stolojan

25 Mar 2013   •   14:26
Blaga o invită pe Udrea la discuţii - a anunţat Stolojan
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat că preşedintele PDL Vasile Blaga o invită pe Elena Udrea la o discuţie în vederea pregătirii alegerii BPN, iar PDL aşteaptă din partea acesteia "încetarea agitaţiei mediatice pe care o face arătând că este timpul ca denigrarea partidului să înceteze" - informează Mediafax.

"Am avut ieri (duminică - n.r.) o întâlnire cu preşedintele Blaga şi domnul Blaga a spus că o invită pe doamna Udrea la o discuţie în vederea pregătirii alegerii BPN peste două săptămâni", a spus Stolojan, într-o conferinţă de presă.

"Noi aşteptăm din partea doamnei Udrea şi a susţinătorilor domniei sale încetarea agitaţiei mediatice pe care o face. Comisia de organizare şi-a încetat activitatea, a dat răspunsul la toate contestaţiile care i-au fost adresate, din acest moment lupta, competiţia politică pentru alegerea preşedintelui PDL a încetat şi ne aşteptăm din partea tuturor membrilor PDL să facă ceea ce trebuie, adică PDL este principalul partid de centru-dreapta în opoziţie cu actuala putere", mai spus Theodor Stolojan.

×