x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc, despre Gusa - "Nu poate strange voturi nici pentru presedinte de bloc"

Boc, despre Gusa - "Nu poate strange voturi nici pentru presedinte de bloc"

10 Feb 2005   •   00:00

Presedintele PD, Emil Boc, a declarat, ieri, ca nu crede ca deputatul Cozmin Gusa ar fi fost in stare sa-si stranga singur voturile pentru a deveni presedinte de bloc si ca nu intelege ce l-a determinat, totusi, pe acesta sa actioneze contrar prevederilor statutului Partidului Democrat.

EFECT. Cazul Gusa l-a determinat pe Boc sa militeze iar pentru votul uninominal
"Masura in politica ti-o da votul. Nu cred insa ca el poate sa stranga voturile necesare ca sa fie presedinte de bloc", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Emil Boc, care a adaugat ca ultimele evenimente l-au determinat sa militeze pentru votul uninominal. Liderul democrat a afirmat ca soarta Aliantei nu a depins si nu va depinde de voturile lui Gusa, Aurelian Pavelescu si Lavinia Sandru, cei trei demisionari. Boc a subliniat ca s-a stabilit ca "toata competitia interna pentru sefia si functiile din PD sa inceapa dupa alegerile pentru Primaria Capitalei".

SUSTINERE. Cumatrul presedintelui Basescu, liderul PD Arges, Ion Carstoiu, este de acord cu excluderea lui Cozmin Gusa din partid si considera statutara sanctiunea aplicata, informeaza Rompres. Carstoiu a declarat ca a privit cu rezerva cooptarea lui Gusa in PD, iar cand acesta a vizitat judetul Arges, ca sef de campanie electorala a partidului, atmosfera dintre cei doi nu a fost catusi de putin amicala. Desi sustinut pe atunci de presedintele PD, Carstoiu nu s-a sfiit sa afirme, referindu-se la Gusa, ca "cine tradeaza o data tradeaza si a doua oara". (Elena Stanciu)

×
Subiecte în articol: politic guşă