x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc o susţine pe Udrea la şefia PDL, iar pe Macovei o vede "candidat excepţional" la alegerile prezidenţiale

Boc o susţine pe Udrea la şefia PDL, iar pe Macovei o vede "candidat excepţional" la alegerile prezidenţiale

27 Feb 2013   •   13:29
Boc o susţine pe Udrea la şefia PDL, iar pe Macovei o vede "candidat excepţional" la alegerile prezidenţiale

Emil Boc a declarat, într-o conferinţă de presă, că este binevenită candidatura Monicăi Macovei la preşedinţia PDL pentru că trebuie să existe alternative. Fostul lider al PDL a adăugat că o susţine pe Elena Udrea la şefia formaţiunii.

"E binevenită candidatura Monicăi Macovei la preşedinţia PDL, este bine să fie alternative pentru ca delegaţii la Convenţia Naţională să poată decide în cunoştinţă de cauză. Din punctul meu de vedere, voi susţine acel candidat care va realiza mai multe obiective: va aduce partidul la guvernare în 2016, va realiza o opoziţie de fier, dură, la baionetă la actualul Guvern Ponta, va conserva electoratul de dreapta al PDL şi să atragă în continuare electorat şi să păstreze electoratul pe care preşedintele României îl are", a afirmat fostul lider al PDL.

Fostul lider democrat-liberal a mai spus că Monica Macovei ar fi un candidat excepţional, redutabil, la Preşedinţia României în 2014.

×
Subiecte în articol: emil boc Elena Udrea monica macovei