x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc trăieşte cu impresia că orice român are un iPad

Boc trăieşte cu impresia că orice român are un iPad

16 Dec 2010   •   13:01
Boc trăieşte cu impresia că orice român are un iPad
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul National

Întrebat de jurnalişti dacă iPad-ul pe care îl avea l-a primit de la Moş Crăciun, premierul a răspuns: "Mi l-am procurat singur, aşa încât Moşul nu a venit nici în avans, nici în alt fel. Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad, care are dorinţă să lucreze pe o asemenea formulă de lucru".

Întrebat dacă iPad-ul este mai comod decât un laptop, Boc a răspuns: "În primul rând că dimensiunea este mult mai mică, în al doilea rând că îmi permite să iau toate datele şi să mi le salvez şi să nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutătoare. Nu în ultimul rând, să pot avea o comunicare online cu miniştrii, având în vedere că viteza de internet este foarte bună".

Şeful Executivului a lucrat cu un astfel de dispozitiv inclusiv marţi în Parlament, cu prilejul angajării răspunderii Guvernului pe legile salarizării, când şi-a consultat în mai multe rânduri dispozitivul electronic înainte de a lua cuvântul de la tribuna Legislativului. Boc utilizează iPad-ul personal şi la conferinţele de presă susţinute la Palatul Victoria.

×
Subiecte în articol: boc ipad