x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lucian Bode este convins că PNL va câștiga alegerile din 9 iunie

Lucian Bode este convins că PNL va câștiga alegerile din 9 iunie

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2024   •   14:30
Lucian Bode este convins că PNL va câștiga alegerile din 9 iunie

Lucian Bode afirmă că liberalii au depus liste complete în peste 95% din unitățile administrativ-teritoriale și este convins că PNL va câștiga alegerile din 9 iunie.

„Cred că intrăm în aceste bătălii electorale din 2024 cu cea mai valoroasă resursă a noastră, resursa umană. De departe, avem cea mai valoroasă resursă umană dintre toți competitorii politici care s-au înscris în această competiție. Am reușit, printr-o bună organizare, să depune liste complete în peste 95% din UAT-urile din România, ceea ce este un lucru fără precedent în ultimii 34 de ani, în raport cu cei de la PSD, care nu au depăsit 90%, sau cei de la AUR - 50%, sau cei de la Alianța Dreapta Unită, care au trecut cu puțin peste 30%”, declară Lucian Bode.

El afirmă că liberalii vor câștiga alegerile din 9 iunie.

„Intrăm cu o forță, cum nu a mai avut PNL în aceste alegeri, europarlamentare și locale, cu un singur gând - acela de a câștiga aceste alegeri. Este posibil atunci când ai peste 1150 de primari care candidează pentru a-și reînnnoi mandatul, când au zeci de mii de consilieri care candidează pentru a-și reînnoi mandatul, când ai realizările de partea ta (...), nu ai cum să nu-ți propui să câștigi alegerile locale. Acest lucru e posibil, ca PNL în 9 iunie să câștige alegerile locale”, încheie Bode.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bode alegeri pnl