x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Sălaj

Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Sălaj

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   23:45
Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Sălaj

Secretarul general al Partidului Național Liberal anunță, joi, că prin votul membrilor Biroului Politic Județean al filialei Partidului Național Liberal Sălaj a fost desemnat să deschid lista PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

„Prin votul membrilor Biroului Politic Județean al filialei Partidului Național Liberal Sălaj, am fost desemnat să deschid lista PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 1 decembrie. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată, este o onoare și o responsabilitate pentru mine”, scrie pe Facebook Lucian Bode.

El apreciază că filiala PNL Sălaj „vine în fața sălăjenilor cu candidaturi puternice la Camera Deputaților și Senat, cu oameni care au cariere solide și care sunt implicați în viața comunității sălăjene”.

„Suntem o echipă hotărâtă să ducem proiectul liberal de dezvoltare într-o nouă etapă, împreună cu Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, cu primarii noștri, cu toți aleșii locali, totul din dorința de a ne fi mai bine, acasă, în Sălaj. Va urma o perioadă în care avem de câștigat încrederea sălăjenilor. Ne vom pune la bătaie toată experiența și priceperea pentru Sălaj și sălăjeni, iar prin unitate și implicare vom performa la viitoarele alegeri”, încheie Bode.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bode pnl alegeri camera deputatilor