x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bolojan,reconfirmat secretar general al PNL: E greu să-ţi ceară demisia oameni care au obţinut rezultate lamentabile

Bolojan,reconfirmat secretar general al PNL: E greu să-ţi ceară demisia oameni care au obţinut rezultate lamentabile

08 Iun 2016   •   22:19
Bolojan,reconfirmat secretar general al PNL: E greu să-ţi ceară demisia oameni care au obţinut rezultate lamentabile

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, miercuri, în funcţie de Biroul Politic Naţional al liberalilor.

"S-au retras cererile de demisie a secretarului general. Cu toate acestea am supus la vot, un vot de încredere în Birou. Dl secretar trebuie să aibă forţă ca să-şi ducă mai departe mandatul. (...) Cu un singur vot împotrivă şi patru abţineri domnia sa a fost validat de către Biroul Politic Naţional, ca să nu mai fie discuţii pe tema aceasta", a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, după şedinţa BPN.

La rândul său, Ilie Bolojan a arătat că a solicitat un vot de încredere din partea colegilor.

"Este normal când ocupi această funcţie, când pui preşedinţi unici, stabileşti candidaţi în multe municipii din ţară, când impui o anumită disciplină financiară să apară tot felul de supărări. Astăzi, eu am cerut un vot de încredere în ceea ce mă priveşte. Acest vot a fost dat pentru că un secretar general sau un om de conducere fără autoritate nu mai este eficient. (...) În momentul în care cineva care obţine rezultate îţi cere în mod serios demisia trebuie să te gândeşti bine, dar este greu să-ţi ceară nişte oameni care au obţinut nişte rezultate lamentabile", a spus el.

Patru lideri de filiale PNL de sector din Bucureşti au solicitat demisia lui Bolojan din funcţia de secretar general, a declarat miercuri vicepreşedintele liberalilor Mihai Voicu.

"O parte dintre noi, şi anume patru preşedinţi de sectoare, am solicitat şi demisia domnului secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de şef de campanie la nivel naţional nu a performat, a lipsit cu desăvârşire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns şi aşteptăm. Solicitarea noastră rămâne şi în cadrul Biroului Politic Naţional", a spus Voicu.

În şedinţa BPN aceştia şi-au retras cererea privind demisia lui Bolojan. AGERPRES

×