x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce a declarat Olguţa Vasilescu dupa CASTIGAREA unui nou mandat de primar

Ce a declarat Olguţa Vasilescu dupa CASTIGAREA unui nou mandat de primar

06 Iun 2016   •   19:25
Ce a declarat Olguţa Vasilescu dupa CASTIGAREA unui nou mandat de primar

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD care a câştigat cel de-al doilea mandat de primar al Craiovei, susţine că nu a sărbătorit noul mandat pentru că ştie că va urma o perioadă grea, însă a fost mişcată de faptul că electoratul craiovean a înţeles să îi dea şi o majoritate în CL. 

"Nu m-am bucurat şi nu am sărbătorit noul mandat, pentru că ştiu că va urma o perioadă grea, în vremuri tulburi. Dar sunt mişcată de faptul că electoratul craiovean a înţeles din campanie un lucru important: că nu pot face echipa cu adversarii mei şi că, dacă îmi dă mandatul să continui sa lucrez pentru el, am nevoie de majoritate in Consiliul Local. Şi PSD-UNPR a obţinut 19 mandate din 27. Deci peste două treimi. Mulţumesc, Craiova! Voi face tot posibilul să nu te dezamăgesc!", scris Vasilescu pe o reţea de socializare. 

În aceeaşi postare, Olguţa Vasilescu a explicat şi de ce nu a participat la nicio dezbatere electorală cu contracandidaţii săi la alegerile de duminică. "Poate e prea devreme pentru competitorii mei să caute explicaţii logice pentru votul de ieri al craiovenilor, care a făcut să iau cu mai mult de 1.000 de voturi faţă de acum 4 ani, când am candidat pentru alianţa USL. Deocamdată, mă bucur de prima zi în care nu mai sunt împroşcată cu mizerie pe paginile lor de Facebook, de ei sau de simpatizanţii lor. Am încercat, în această campanie, să arăt ce am făcut eu până acum sau proiectele începute în primul mandat. Am evitat polemicile şi mai ales să stau la masă, fie şi într-un studio tv, cu cei care au stat în spatele delatorilor de la DNA, doar pentru a-şi vedea visul de a fi primari. I-am lăsat singuri în teren, să explice unde am greşit eu şi de ce ar fi ei mai buni", a mai scris Vasilescu. 

Lia Olguţa Vasilescu a câştigat funcţia de primar al Craiovei cu un procent de 60,92%.

×