x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce a răspuns Gabi Firea, întrebată dacă îi este frică de DNA

Ce a răspuns Gabi Firea, întrebată dacă îi este frică de DNA

08 Iun 2016   •   06:52
Ce a răspuns Gabi Firea, întrebată dacă îi este frică de DNA

Gabriela Firea a declarat marți că nu îi va fi frică de DNA atunci când va semna documente ca primar general, deoarece va da dovadă de transparență totală în întreaga sa activitate.

"Activitatea mea va fi transparentă sută la sută, toate întâlnirile mele vor fi publice, vor fi anunțate, voi comunica foarte mult (...). Toate contractele din primărie vor fi anunțate pe site, inclusiv anumite acte adiționale. Prin urmare, câtă vreme activitatea este corectă, toată activitatea, toate contractele și documentele semnate sunt pe site, nu aș avea de ce să mă tem", a spus Firea la B1 TV.

Ea a adăugat că în ultima perioadă mulți funcționari și aleși locali semnează cu teamă orice document, iar acest fenomen nu trebuie ignorat.

"Știu că există un fenomen în întreaga administrație publică locală, pentru că, din păcate, au plătit oameni nevinovați pentru greșelile altora și sunt într-adevăr foarte mulți funcționari sau aleși locali care se tem să semneze. Ar trebui cu toții să ne punem o întrebare, cum rezolvăm acest fenomen, care e real, nu-l putem nega și nu putem să ne facem că nu-l observăm", a mai spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: gabriela firea