x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Dragnea despre candidatul PSD la prezidențiale. Avertisment pentru Călin Popescu Tăriceanu

Ce spune Dragnea despre candidatul PSD la prezidențiale. Avertisment pentru Călin Popescu Tăriceanu

12 Mar 2018   •   22:06
Ce spune Dragnea despre candidatul PSD la prezidențiale. Avertisment pentru Călin Popescu Tăriceanu

Partidul Social Democrat are o strategie pentru alegerile prezidenţiale din 2019, dar încă nu şi-a stabilit candidatul, a anunţat, luni seară, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a declarat, într-o emisiune la România TV, că numele candidatului social-democrat pentru Cotroceni nu va fi făcut cunoscut, pentru că "este mult prea devreme".

"Nu am stabilit asta. PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu şi-a stabilit candidatul, pentru că eu nu vreau să stabilim candidatul de acum. Pur şi simplu. Strategie pentru prezidenţiale, pentru europarlamentare, pentru alegerile locale şi parlamentare normal că avem. E mult prea devreme", a afirmat Dragnea.

"Ditamai partidul cum să nu aibă candidat la preşedinţie PSD-ul. Nu vom avea candidat din afara PSD. Nu e normal aşa ceva, cred eu", a anunţat Dragnea în direct la România TV.

Întrebat dacă va candida în cazul în care partidul i-o va cere, Dragnea a răspuns: "Să ajungem acolo. Să fim sănătoşi". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea