x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda, sfătuit să posteze pe Facebook poze cu el gătind, în şorţ de bucătărie, ca să atragă susţinători

Cezar Preda, sfătuit să posteze pe Facebook poze cu el gătind, în şorţ de bucătărie, ca să atragă susţinători

22 Ian 2014   •   17:30
Cezar Preda, sfătuit să posteze pe Facebook poze cu el gătind, în şorţ de bucătărie, ca să atragă susţinători

Deputatul de Buzău Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi va deschide pagină de Facebook, iar pentru a atrage like-uri va posta fotografii gătind şi purtând şorţ de bucătărie şi îşi va cumpăra şi o pisică.

Preda a precizat că a fost sfătuit să posteze fotografii cu "căţel, cu pisică, cu purcel", motiv pentru care îşi va cumpăra o pisică, el fiind stăpânul unui câine.

"M-am decis şi eu, o să-mi deschid o pagină de Facebook. Am avut o perioadă, dar nu mi-a plăcut. Acum, ca sa te acceseze, trebuie să pui poză cu căţel, cu pisică, cu purcel. N-am pisică, am doar câine, dar o să-mi iau, like-urile cele mai multe aşa le primeşti, mi-au zis şi mie ăştia, «bă, dacă pui o poză cu asta»… Îmi iau şorţ de bucătărie, fac poze când gătesc, aia cu croşetatul nu, dar o să fac împletituri, făceam la lucru manual ştergare din foaie de porumb şi mai ştiu să fac breloc de chei din plastic", a declarat deputatul Cezar Preda.

×
Subiecte în articol: cezar preda facebook sustinatori