x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu nu și-a putut plăti biletul de metrou cu telefonul

Ciolacu nu și-a putut plăti biletul de metrou cu telefonul

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   13:00
Ciolacu nu și-a putut plăti biletul de metrou cu telefonul
Sursa foto: Hepta

Premierul Marcel Ciolacu spune, marți, că a încercat să plătească biletul de metrou cu telefonul, dar nu a reușit: „Am văzut mesaj de la bancă. Nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam și cumpărat două călătorii”.

"Nu este prima oară când merg cu metroul. Cu adevărat, acum a devenit mai interesant, presupun că din cauza sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărat şi un bilet pentru două călătorii. Înseamnă că, cel puţin, încă o călătorie o mai am. O să folosesc metroul. Sper să plec şi cu domnul Grindeanu la mare cu trenul, am promis amândoi. Deci, este normală abordarea, nu este una de PR, de imagine cum se spune, e chiar una de normalitate", a declarat Marcel Ciolacu, marţi, într-o conferinţă de presă la Ministerul Transporturilor. 

Premierul precizează că mai are „cel puțin încă o călătorie”, scrie Mediafax

„O să folosesc metroul. Sper să plec și cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de imagine, de PR, cum se spune, e chiar una de normalitate”, încheie Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu metrou