x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Gabriela Firea trebuie să dea explicațiile necesare

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea trebuie să dea explicațiile necesare

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2023   •   00:40
Marcel Ciolacu: Gabriela Firea trebuie să dea explicațiile necesare
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD Marcel Ciolacu pare să nu mai fie atât de sigur că Gabriela Firea va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei, după scandalul legat de azilele groazei în urma căruia aceasta și-a depus demisia din funcția de ministru al Familiei.

Întrebat joi seara, la RTV, despre candidatul PSD la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: „Până să se întâmple acest incident, doamna Firea era candidatul”.

Ciolacu afirmă, totuși, că nu a luat o altă decizie.

„Haideți să vedem, fiindcă viața nu se termină nici la mine, nici la doamna Firea. Haideți să vedem cum decurg lucrurile. În acest moment eu nu am altă decizie în ceea ce privește alt candidat la București. Dar nu cred că asta este prioritatea doamnei Firea și nici a PSD. Alegerile sunt în septembrie, la anul. Avem timp cu toții să închidem anumite capitole. Înțeleg că vorbim, în primul rând despre o doamnă, suntem bărbați. Înțeleg emoțiile trăite”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD este de părere că Gabriela Firea „trebuie în continuare să dea explicațiile necesare pentru a închide toate deciziile”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu gabriela firea