x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare

Ciolacu: firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   19:15
Ciolacu: firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu liderii mediului de afaceri din România. Concluzia prim-ministrului este că „firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare”.

Șeful Guvernului s-a întâlnit luni și marți cu liderii mediului de afaceri din România, patronatele din Concordia și reprezentanții IMM-urilor.

Marcel Ciolacu susține că astfel „au apărut idei valoroase care pot ajuta semnficativ economia românească”.

„Firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare. (...) Oamenii de afaceri au venit cu soluții bine articulate pentru susținerea producției interne, pentru a dezvolta învățământul dual și pentru a stimula companiile românești să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînțeles, reprezentanții mediului privat ne-au arătat, cu exemple, și unde cred că lucrurile nu merg bine. Am stabilit, punctual, mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete. Cred că acesta este cel mai necesar și eficient tip de comasare de care are azi nevoie țara: cel al energiei dintre stat și mediul privat pentru a pune la un loc resursele și proiectele de dezvoltare care să producă o creștere economică solidă pentru România”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu firme comasare