x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere

Ciolacu: Nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   20:00
Ciolacu: Nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere
Sursa foto: Lucian Alecu

„O să stau în PSD atât timp cât consider că sunt un plus pentru partid”, spune liderul social-democraților, Marcel Ciolacu: „Nu am să stau niciun minut și nicio secundă în plus și nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere”

”Și eu mi-aș fi dorit pe ultimii patru președinți ai PSD să îi invit la congres împreună cu secretarul general. Și-au făcut alte partide. Eu vă promit și am mai promis-o, eu nu o să fac niciodată un alt partid. Sunt în acest partid de 30 de ani și din acest partid o să plec acasă, ca fiecare dintre noi. O să încerc să stau în funcția de președinte atâta timp cât dumneavoastră îmi acordați acest vor și mai ales atâta timp cât eu consider că sunt un plus pentru PSD. Nu am să stau niciun minut și nicio secundă în plus și nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere”, afirmă Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu mai spune că se bucură de faptul că împreună cu Paul Stănescu, Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Sorin Grindeanu liderii social-democrați au avut maturitatea „să se unească și să își vadă fiecare rostul și rolul, și să redreseze într-o perioadă foarte scurtă PSD”.

„Să redresăm cel mai mare partid din România, partidul care a creat și revoluția, și democrația, care a dat drumul european României și să îi readucem demnitatea și mândria că cei mai buni specialiști și cele mai bune proiecte și programe se fac în interiorul PSD”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu psd