x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Peste 1100 de lei ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile

Ciolacu: Peste 1100 de lei ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   15:15
Ciolacu: Peste 1100 de lei ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile
Sursa foto: Hepta

Peste 1.100 de lei ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze și alimentele de bază, afirmă premierul Marcel Ciolacu.

„Peste 1.100 de lei în fiecare lună! Atât ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze și alimentele de bază! Aceste măsuri esențiale impuse de PSD la guvernare au reprezentat un sprijin vital pentru gospodăriile românilor în ultimii doi ani, aceasta este concluzia unui studiu realizat de fundația Friedrich-Ebert-Stiftung România”, scrie pe facebook Marcel Cioilacu.

El afirmă că datele arată că prin plafonarea prețurilor la energie, gaze și alimente, costurile cu bunurile și serviciile necesare unui trai decent, pentru o familie cu doi copii au scăzut cu 11%.

„Este încă o confirmare clară a faptului că am acționat corect și am apărat nivelul de trai al populației și în special al celor cu venituri reduse. Știu că marii apărători ai pieței libere vor vărsa din nou lacrimi amare, dar cred cu tărie în continuare că, în perioadele de criză, rolul statului este să intervină în apărarea celor mulți”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ciolacu plafonare prețuri