x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din S-E Europei și Balcanii de Vest

Ciolacu, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din S-E Europei și Balcanii de Vest

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2023   •   20:00
Ciolacu, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din S-E Europei și Balcanii de Vest
Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu va participa luni, la Atena, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis.

Premierul României, Marcel Ciolacu, va participa luni, 21 august, la Atena, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis, anunță Executivul.

„Discuțiile se vor concentra pe dezvoltarea cooperării regionale în sud-estul Europei, dar și pe provocările ridicate de evoluțiile conflictului din Ucraina asupra statelor participante la dialogul de la Atena”, potrivit comunicatului.

La această reuniune vor mai participa președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, dar și șefi de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu atena