x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș, despre măsurile fiscale: Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare

Cioloș, despre măsurile fiscale: Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   19:00
Cioloș, despre măsurile fiscale: Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare

„Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare”, afirmă europarlamentarul Dacian Cioloș despre pachetul de măsuri fiscale publicat de Ministerul de Finanțe.

„Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare. La sfârșitul anului trecut a zis, citez: <În 2023 nu se mărește nicio taxă>". Apoi, când am reclamat gaura din buget făcută din cauza ministrului PSD al Finanțelor, premierul Ciolacu a zis senin că nu există nicio gaură în buget. Azi a trimis în Parlament numit așa doar ca să ascundă adevăratul nume al ”, scrie pe Facebook Dacian Cioloș.

El afirmă că „ce face șeful PSD este o soluție de avarie care să-l mai țină în viață până la alegerile de anul viitor”.

„Marcel Ciolacu ocolește, la fel ca predecesorii săi, soluțiile durabile: digitalizarea ANAF, colectare mai bună a TVA și a impozitelor, decuplarea căpușelor de partid care sug banii statului, investiții care să aducă mai mulți bani din aceleași impozite, stimularea micilor întreprinzători și reforma administrativă”, încheie Cioloș.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dacian ciolos Marcel Ciolacu