x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu, prima reuniune la Palatul Victoria: Cred că a ieșit un proiect bun și frumos pentru România

Cîțu, prima reuniune la Palatul Victoria: Cred că a ieșit un proiect bun și frumos pentru România

23 Dec 2020   •   21:20
Cîțu, prima reuniune la Palatul Victoria: Cred că a ieșit un proiect bun și frumos pentru România

Premierul Florin Cîțu a reunit tot Executivul, miercuri seara, pentru acomodarea miniștrilor cu noile poziții. Miniștrii au discutat despre proiectele urgente care trebuie să intre pe ordinea de zi săptămâna viitoare.

„Am ajuns și aici. Au fost două săptămâni grele, dar veți vedea de ce a trebuit să muncim în această perioadă să avem un guvern înainte de sărbători, pentru că sunt lucruri care trebuie deja rezolvate în zilele următoare”, a spus premierul Florin Cîțu, în prima reuniune a Guvernului, la Palatul Victoria.

Primul ministru le-a mulțumit miniștrilor pentru ceea ce au făcut în această perioadă, mulți dintre ei fiind membri în echipele de negocieri.

„Eu cred că a ieșit un proiect bun și frumos pentru România, această coaliție de centru-dreapta. Eu sunt sigur că o să fie o guvernare stabilă și de lungă durată pentru că pornim toți cu aceleași obiective”, a mai spus premierul.

Cîțu le-a spus miniștrilor că miercuri seara nu va fi o ședință de Guvern, ci discuții despre prioritățile pentru ședința de săptămâna viitoare, în general combaterea efectelor provocate de pandemie și finalizarea bugetului pentru anul 2021.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu palatul victoria