x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, după depunerea jurământului Guvernului Ciolacu: Dovada unei colaborări, dincolo de ideologii

Ciucă, după depunerea jurământului Guvernului Ciolacu: Dovada unei colaborări, dincolo de ideologii

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2023   •   18:30
Ciucă, după depunerea jurământului Guvernului Ciolacu: Dovada unei colaborări, dincolo de ideologii
Sursa foto: gov.ro

România dă dovada unei colaborări politice dincolo de ideologii, a spus, joi, fostul premier Nicolae Ciucă, după ce miniștrii Guvernului Marcel Ciolacu au depus jurământul.

Nicolae Ciucă a spus că votul de încredere acordat de Parlament noului Executiv asigură stabilitatea politică și guvernamentală a României, într-un context marcat de multiple provocări sociale, economice și de securitate.

„De astăzi, este continuată o guvernare responsabilă și eficientă, care a oferit țării o creștere economică robustă de aproape 5% și a recuperat serios din decalajul față de media europeană a PIB/cap de locuitor. Sunt sigur că măsurile și planurile puse în practică începând cu noiembrie 2021 vor fi continuate de guvernul care își începe misiunea astăzi. Prin exercițiul de maturitate politică pe care l-am făcut prin rotativa guvernamentală, România dă dovada unei colaborări politice dincolo de ideologii, care are în vedere dezvoltarea țării și bunăstarea fiecăruia. De asemenea, România a obținut o fereastră de oportunitate pentru continuarea dezvoltării și realizarea unor reforme importante pentru viitorul țării”, a spus Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Ciucă a mai spus că toate obiectivele asumate prin programul de guvernare al noului executiv vor fi susținute de către coaliția PNL-PSD, atât la nivelul Parlamentului, cât și al cabinetului care își intră în atribuții.

Nicolae Ciucă le-a mulțumit liderilor coaliției pentru sprjinul pe care i l-au acordat cât timp a deținut funcția de prim-ministru.

De asemenea, Ciucă i-a dorit succes noului premier în activitatea sa guvernamentală.

(sursa: Mediafax)

 

×