x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, despre transferurile de primari de la PNL la PSD: Măcar să fie ca în fotbal, nu pe toată durata campionatului

Ciucă, despre transferurile de primari de la PNL la PSD: Măcar să fie ca în fotbal, nu pe toată durata campionatului

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   18:00
Ciucă, despre transferurile de primari de la PNL la PSD: Măcar să fie ca în fotbal, nu pe toată durata campionatului
Sursa foto: Gov.ro

„Măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă de transferuri, nu așa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, spune Nicolae Ciucă despre migrația unor primari PNL la PSD.

„Nu s-a plâns nimeni în această ședință. A fost o ședință în care am analizat și parte din aceste reacții în interiorul coaliției au determinat și decizia de astăzi. PNL, nu vreau să pornesc de la exemplul personal, dar am intrat în aceastpă coaliție pe o linie cât se poate de responsabilă, de onestă, de respect. La fel vom face și de aici înainte, dar când vine vorba despre astfel de tranferuri... Măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă de transferuri, nu așa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, spune Nicolae Ciucă.

„În această Coaliție PNL a fost partidul corect. Niciodată într-o alianță de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt și să se mai și laude cu asta”, a spus în ședința Biroului Politic Național al PNL, care a avut loc la Sinaia, prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu.

Mai mulți primari PNL au anunțat că la următoarele alegeri vor candida din partea PSD.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca primari migrație