x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă vrea coalizarea forțelor de dreapta pentru a-l susține la prezidențiale

Ciucă vrea coalizarea forțelor de dreapta pentru a-l susține la prezidențiale

de Redacția Jurnalul    |    01 Aug 2024   •   16:45
Ciucă vrea coalizarea forțelor de dreapta pentru a-l susține la prezidențiale
Sursa foto: Hepta

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că a deschis discuțiile cu partidele de dreapta pentru a-l susține la alegerile prezidențiale din iarna acestui an.

Întrebat de jurnaliști dacă va sta la masă cu Elena Lasconi, Ludovic Orban și alți lideri de drepta, Nicolae Ciucă a spus că a deschis acest dialog.

„Am deschis dialogul punerii laolaltă a forțelor de dreapta. PNL e cea mai puternică forță de dreapta din România. (...) Am discutat permanent în această perioadă, vom continua, e o perioadă de vacanță, fiecare dintre partenerii noștri sunt plecați sau fiecare cu problemele lor, în momentul în care o să gpsim o aliniere a timpului o să (... discutăm - n.r.). Putem discuta despre un proiect politic care să vizeze o linie de abordare comună a alegerilor prezidențiale, parlamentare”, a spus Ciucă.

Întrebat, în continuare, dacă va cere susținere pentru candidatul Nicolae Ciucă în general sau doar pentru turul 2, președintele PNL a spus că „ambele opțiuni sunt de discutat”.

Despre o guvernare cu PSD după alegerile din iarna acestui an, Ciucă a spus: „am reiterat de fiecare dată: în acest moment e prematur, se vor încheia alegerile, vom vedea care e rezultatul, ceea ce își vor dori românii de la partidele politice. Atât timp cât intenționăm să avem o guvernare de dreapta...”, a mai spus Ciucă.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca prezidenţiale lideri drepta