x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

12 Oct 2020   •   12:27
Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece
Sursa foto: DIANA OROS

Codrin Stefanescu, susține că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, iar hotărârile judecătorești definitive nu se aplică în cazul său: „E un bărbat puternic, care și-a impus să reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus”.

 

"Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā! Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā", a scris Codrin Ştefănescu şi pe Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție, în mai 2019, la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 

×
Subiecte în articol: liviu dragnea