x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Congresul PNL: Jigniri, huiduieli, demisii, mici și bere

Congresul PNL: Jigniri, huiduieli, demisii, mici și bere

25 Sep 2021   •   19:49
Congresul PNL: Jigniri, huiduieli, demisii, mici și bere
Sursa foto: antena3

Susținătorii lui Ludovic Orban și ai lui Florin Cîțu și-au adus acuzații reciproce. Au fost huiduieli, cereri de demisie dat toate au pălit când liberalii au stat la coadă la mici. Aproape 5.000 de delegați la Congres au descoperit obiectivul comun - mitititelul proaspăt sfârâit pe gratarele încinse la Romexpo.

Bucureștenii au văzut, în zona de nord, un mare nor. Nu erau semne de poaie, ci fumul ieșit din gratarele încinse cu ocazia Congresului PNL. Acuzațiile grave aduse între susținătorii lui Ludovic Orban și Florin Cîțu, huiduieli, cereri de demisie, toate au dispărut când liberalii s-au așezat la coadă la mici.

Alexandru Nazare și Rareș Bogdan, susținători înfocați ai celor doi combatanți, au uitat de cuvintele grele pe care și le-au aruncat cu câteva minute înainte, chiar de pe scena Congresului, și s-au așezat la aceeași masă, la o bere și-o glumă.

Cei aproximativ 5.000 de liberali au uitat de pandemie. Au uitat într-o zi în care autoritățile au anunțat o incidență de 4,1 la mia de locuitori în Capitală. O zi în care, într-o ciudată amnezie, liberalii au pus deoparte regulile sanitare și s-au pupat și s-au îmbrățișat ca într-o zi din perioada când nici nu știau de pandemie.

A fost o zi în care președintele Klaus Iohanis a venit la Congres să-și arate susținerea față de unul dintre candidați. Un președinte căruia i s-a pregătit un covor la intrare doar pentru el.

Congresul a bifat și o altă premieră: președintele Klaus Iohannis a fost huiduit de membrii PNL.

Liberalii au uitat de „cei șapte ani de acasă” și au lăsat în pavilionul central Romexpo o mizerie de nedescris: peturi, materiale de propagandă și cam tot ce au folosit delegații, toate au rămas în în urmă.

Toate s-au întâmplat la Congresul PNL.

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl mici ludovic orban florin citu