x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corina Cretu - Intalnire ratata

Corina Cretu - Intalnire ratata

de Gabriela Antoniu    |    05 Feb 2007   •   00:00

Europarlamentarul PSD Corina Cretu le-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu si premierului in care le reproseaza ca nimeni nu isi gaseste timp sa se intalneasca cu cei 35 de senatori si deputati romani, membri ai Parlamentului European.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu (foto) le-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu si premierului in care le reproseaza ca nimeni nu isi gaseste timp sa se intalneasca cu cei 35 de senatori si deputati romani, membri ai Parlamentului European.

"Imi permit sa va reamintesc, domnule Presedinte si domnule Prim-ministru, ca prezenta celor 35 de membri romani in Parlamentul Europei, care au acum drept de vot si pot promova cu adevarat interesul nattional, este deocamdata dovada cea mai palpabila a aderarii, cel putin pana in momentul in care se vor vedea si alte efecte ale acestui proces (...) Eu una am ratat intalnirea cu dvs., domnule presedinte, pentru ca nu s-a gasit nimeni, dintre sutele de angajati pe care ii are Misiunea Romaniei la Bruxelles, sa ne dea un telefon si sa ne trimita o invitatie. Cineva a considerat probabil ca va face o favoare invitand selectiv doar pe unii dintre parlamentari. Presupun ca asemenea lucruri fac parte din efortul de conturare a profilului european al Romaniei, nu-i asa? Indiferent de cum vom fi insa tratati de autoritatile romane, este clar ca acum nu mai putem spune ca nu ne intereseaza ce se discuta si se voteaza la un moment dat in Parlamentul European. Dar ce vom face noi la Bruxelles depinde esential de ceea ce se intampla la Bucuresti. (...)", se arata in scrisoarea Corinei Cretu.

×
Subiecte în articol: politic