x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna: PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

Dan Barna: PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2024   •   23:30
Dan Barna: PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României "a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură", fiind "aruncat sub patul PSD".

Dan Barna a mai spus, în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită din Prahova, că mesajul care trebuie transmis electoratului este acela de a nu se lăsa păcălit încă o dată de PSD şi PNL, punctând că PNL este "un partid care nu mai există".

"Astăzi, dacă ne uităm la această coaliţie, la această coabitare, la această comasare, la Partidul Comunist Român, pardon... Comasat Român, la PCR, vedem o încercare de a mai prosti încă o dată România. Pesediştii le-au luat peneliştilor aproape 200 de primari deja şi o să ia în continuare. (...) Orice vot dat PNL e un vot pentru PSD şi Marcel Ciolacu. (...) PNL-ul a murit aşa cum îl ştiau cei care credeau în democraţie, în libertate, în drumul european al României, a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD. (...) Asta este miza acestui 9 iunie - să nu ne mai predăm încă o dată pesedismului şi penelismului care scufundă această ţară", a afirmat vicepreşedintele USR.


În plus, Dan Barna a vorbit despre modul în care ţara este condusă de actuala guvernare.

"Nu vă mai lăsaţi păcăliţi de o guvernare care ne-a dus pe locul I în Europa la inflaţie, de o guvernare care ne duce pas cu pas spre modelul de guvernământ din Belarus şi nu spre Europa, de o guvernare în care judecătorii CCR se duc cu căciula în mână în birourile PSD-ului din Parlament şi ni se explică că ăsta este un lucru de normalitate, o guvernare în care păcănelele devin o industrie importantă a economiei şi care sunt protejate de Ciolacu care a promis în fel şi chip că va rezolva problema şi a băgat un bluf în Parlament ca să arunce praf în ochi, o guvernare care taxează bolnavii, o guvernare care nu ştie cum să mai simplifice viaţa hoţilor de lemne, o guvernare care prăbuşeşte această ţară zi cu zi şi care ne spune acum că nu a venit Apocalipsa, că ne-a zis Ciolacu zilele trecute. Pentru că perspectiva lui este că atâta timp cât nu ajungem ca Argentina, să mergem cu sacoşe de bani ca să cumpărăm nişte pâine sau nişte lapte, putem avea în continuare încredere în ei. O guvernare în care pur şi simplu vedem o comasare disperată de salvare a PNL-ului, un partid care nu mai există, pentru că liberalismul adevărat este în această sală, este reprezentat de Dreapta Unită", a mai afirmat vicepreşedintele USR. 

×
Subiecte în articol: Dan Barna PNL iohannis psd