x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu face apel la unirea Opoziţiei

Dan Voiculescu face apel la unirea Opoziţiei

28 Feb 2010   •   00:00

După anunţarea noului preşedinte al partidului, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a ţinut un discurs în care le-a spus însă colegilor săi că partidul "a fost şi va rămâne întotdeauna independent".

"Avem o mică dilemă. Este cineva la uşă care vrea să vină la noi cu căciula în mână să ne solicite voturile. I le dăm sau nu?", a întrebat Voiculescu sala, făcând aluzie la Traian Băsescu. "Nuuuu", i s-a răspuns, iar concluzia preşedintelui fondator a fost că "n-o să i le mai dăm niciodată".

Dan Voiculescu şi-a arătat  încrederea faţă de "echipa de tineri care va revoluţiona politica românească". "Acum Partidul Conservator e al lor şi ei vor hotărî care din ei va participa la schimbarea istorică din România", a mai spus Voiculescu.

Liderul conservator a precizat că partidul său nu are acorduri politice care să îl oblige la vreo alianţă cu nici un partid. "Cu PSD şi cu PNL avem relaţii bune de colaborare, nu de subordonare. Dacă aste partide vor realiza o opoziţie unită împotriva statului care generează numai nevoi, alegerile vor fi câştigate numai de noi. Actuala putere se pregăteşte să stea la putere forever. Au ajuns să dea  afară orice om care nu e de acord cu PD-L, până la liftier şi portar. Trebuie să ne unim, PSD, PC şi PNL, să nu se mai întâmple o astfel de experienţă", a spus Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: politic