x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: “România va irosi un miliard de euro”

Dan Voiculescu: “România va irosi un miliard de euro”

de Dana Piciu    |    18 Ian 2008   •   00:00
Dan Voiculescu: “România va irosi un miliard de euro”

“Punerea la pachet a opt cazuri, fără nici o legătură unul cu altul, arată că pe Traian Băsescu nu îl interesează Justiţia, ci conservarea imaginii sale de luptător împotriva corupţiei”, a precizat ieri liderul PC, Dan Voiculescu, referindu-se la decizia şefului statului de a solicita începerea urmăririi penale pentru cei opt foşti şi actuali miniştri.

Dan Voiculescu avertizează


“Punerea la pachet a opt cazuri, fără nici o legătură unul cu altul, arată că pe Traian Băsescu nu îl interesează Justiţia, ci conservarea imaginii sale de luptător împotriva corupţiei”, a precizat ieri liderul PC, Dan Voiculescu, referindu-se la decizia şefului statului de a solicita începerea urmăririi penale pentru cei opt foşti şi actuali miniştri. El a adăugat că gestul preşedintelui pare foarte clar “subscris” unui singur obiectiv: crearea celor mai bune condiţii pentru începerea campaniei electorale de către candidaţii PD-L. 

 

Conflicte. “Începtul acestui an arată cum se va desfăşura şi anul politic 2008: conflict şi acţiuni fără nici o legătură cu ceea ce este prioritar pe agenda publică. Preşedintele va continua să atace Guvernul şi clasa politică, în timp ce România va continua să irosească banii alocaţi după integrare. Ca şi în 2007, vom pierde încă un miliard de euro, fonduri alocate de UE. Dar bineînţeles că bunăstarea generală devine un obiectiv minor când vine vorba despre campanie de imagine şi obiectivele electorale ale preşedintelui Băsescu”, a mai arătat Dan Voiculescu într-un comunicat de presă.

Tot ieri, preşedintele conservatorilor a anunţat că, în ciuda criticilor formulate de UDMR, nu va renunţa la proiectul său de lege privind obligativitatea învăţării limbii române pentru cetăţenii români.

×
Subiecte în articol: politic dan